Подробиці продажу дитини "на органи" вчителькою літератури на Харківщині (відео)

Школа-інтернат для обдарованих дітей. Сьогодні тут справжній переполох. Усі розмови - тільки про вчительку української мовиСама ж дитина оговтується від шоку. Ользі - тринадцять Дівчина з багатодітної та незаможної родини. Донедавна навчалася у сільській школі. Аж раптом, до них навідалася сусідка Галина Іванівна

Жінка-викладач наполягала - у Ольги хист до малювання. Її треба переводити у інтернат. Сама ж взялася допомагати - і підвозити дитину на навчання.

Все сталося напередодні, після занять. Галина Іванівна відправила дівчину у магазин, за печивом. Коли школярка повернулася -побачила вчительку біля незнайомої машини.

Ольгу запхали до авто. Але ж, здаватися без бою - семикласниця не збиралася.

Над справою силовики працювали чотири місяці. Ще влітку до них дійшли чутки - викладач інтернату шукає у кримінальних колах бажаючих придбати школярку.

За ученицю жінка зажадала тринадцять з половиною тисяч доларів. До неї відправили підставних покупців. Ті кілька разів натякали -дитину купують «на органи».

Чутливою, уважною та набожною - Галину Іванівну називають колишні учні. Говорять, на початку нульових жінка втратила єдину доньку - тій було 16 років.

Сама затримана надавати покази - відмовляється. Що штовхнуло педагога на тяжкий злочин - загадка.

Ще кілька днів семикласниця Ольга проведе вдома. Потім -збирається повертатися у інтернат. Малювати їй - дуже подобається. Директорка закладу лише сподівається, що ця історія не відіб'є у дівчини довіру до людей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення