Подробиці розслідування справи щодо вбитого поліцейськими на Миколаївщині (відео)

У Кривому Озері попрощалися із 33-річним Олександром Цукерманом, якого тиждень тому забили до смерті місцеві правоохоронці.

Нагадаємо, полісмени закували чоловіка в наручники і катували на очах у матері, дружини і 13-річного сина. Через добу із висновків судмедекспертизи вдалося встановити, що копи ще й стріляли у потерпілого. Олександр помер від травматичного поранення в серце. Рідні зволікали із похороном тиждень. Усе для того, щоб зробити повторну експертизу за межами Миколаївської області.

Попрощатися із Олександром Цукерманом, у вбивстві якого підозрюють працівників поліції, прийшло кілька сотень людей. У двір до покійного журналістів не пускають.

За останній тиждень життя родини загиблого ледь не цілодобово було під прицілами телекамер. Рідні просять не турбувати хоча б у день похорон

За добу після вбивства рідні отримали результати експертизи. Попередньо, за висновками медиків, причиною смерті стало травматичне поранення серця. Однак, аби пересвідчитися у достовірності, рідні повезли тіло Олександра в Умань, на Черкащину, задля додаткової експертизи.

Випуск Надзвичайних Новин від 31.08.2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення