Подробиці стрілянини у столичному ЖЕКу (відео)

Якщо бандити знають, що у вас великі гроші, вам не сховатися ніде. У Києві двоє нападників відібрали 200 тисяч гривень у чоловіка - ви не уявляєте, де! У ЖЕКу Усе це сталося просто на очах у десятків відвідувачів. Люди з переляку намагалися сховатися будь-де і забігали в кабінети працівників. Як чоловік із такою величезною сумою опинився в гостях у звичайних комунальників? Чи знайшли, зрештою, нападників? З'ясовувала Ірина Винокурова.

Ірина Винокурова, кореспондентка «Надзвичайних новин»:

"В жеку якраз був прийомний день, в цей час в коридорах повно людей, здебільшого жінки та пенсоінери, раптом вони почули: на першому поверсі відбувається бійка, згодом пролунали і постріли. Майстр ЖЕКу саме приймала людей. Раптом їй повідомили - на першому поверсі коїться страхіття"

Ті, хто спустився вниз, побачили ось таку страшну картину. Геть закривавленого чоловіка били двоє нападників. Чому ж ніхто йому не допоміг? Налякані відвідувачі вже й самі намагалися сховатися в кабінетах працівників. За кілька хвилин бойовище скінчилося і нападники втекли. Залишили залиті кров'ю стіни та поранену жертву. Вже згодом стало відомо - на чоловіка напали, аби забрати гроші. Місцеві навіть мають свою версію. Втім, у поліції знають більше. Чоловік із великими грішми в ЖЕКу опинився не випадково Постраждалий - 40-карічний киянин, начебто нещодавно продав квартиру. Гроші в нього змогли забрати лиш після пострілів із травматичного пістолета. Владислав Іщенко, керівник Подільського управління поліції Києва:

"Ні, нікуди він не забігав, у нього була дійсно обумовлена зустріч саме безпосередньо в жеку. І коли він зайшов до приміщення жеку, ми розуміємо що сзаді підійшли ці люди які вже його очікували там"

З ким чоловік хотів зустрітися в жеку і для чого взяв туди такі гроші? А головне - звідки про це знали нападники? Поліція тепер і з'ясовує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення