Подробиці суду над бандой, через яку сталася перестрілка у Княжичах (відео)

Небезпечні злочинці, на яких столична поліція полювала довгі місяці! Саме ті, на кого влаштували засідку в сумнозвісних Княжичах, коли сталася найбільша поліцейська трагедія останніх років. П'ятеро загиблих копів, і невже на лаві підсудних справді ті, хто пошив усіх у дурні?

В Броварському суді розпочали слухання справи, де фігурує аж 8-ро підозрюваних. Поліцейські, атовець і колишній працівник міліції, який сам викривав перевертнів у погонах! Що він розповів в ексклюзивному інтерв'ю Надзвичайним новинам? І як пов'язані правоохоронці із серією розбійних нападів

Зала Броварського суду майже вщент забита людьми. Усі - обвинувачені та їхні адвокати. Усього фігурантів 8. Шістьох прокуратура називає безпосередніми виконавцями злочину, двох - організаторами. Перша група у вересні 2016 у формі СБУ напала на валютників, викравши майже два з половиною мільйони гривень. До цієї групи входили двоє діючих працівників поліції - бійці батальйонів Миротворець та Київ-1 - Юрій Бурляй та Микола Клочков, а також колишній атошник Олексій Токарєв. Зараз коментувати будь-що вони відмовляються. Ще трьом підозрюваним - неодноразово засудженому Віталію Омельченку, водію-експедитору Володимиру Іванику та кур'єру Андрію Єгорову інкримінують напад на будинок у Княжичах, біля якого й сталася смертельна перестрілка працівників поліції. Саме в цьому будинку спрацювала сигналізація. Цих трьох поліція затримала вже наступного ранку біля столичної автозаправки. В їхніх машинах виявили підозрілі інструменти, але жодних вкрадених речей. Чому ж грабіжники обрали будинок саме цієї родини? Власник запевняє - нікого з нападників в очі не бачив. А ось тих, кого називають організаторами банди, чоловік знав, Та говорити про це поки не хоче. Організаторами нападів на валютників і будинок у Княжичах слідство вважає колишнього працівника УБОЗу Ігоря Касяна та приватного підприємця Костянтина Березовського. Їхні телефонні розмови записували, а зустрічі документували на відео. Сам Ігор Касян в ексклюзивному інтерв'ю Надзвичайним новинам запевняв - його хочуть підставити, бо колись він сам саджав на лави підсудних своїх же колег. То що ж зрештою пов'язує Касяна і Березовського з власником пограбованого будинку? Виявляється - спортивна зала. Всі троє відвідують один і той самий клуб. Що тепер говоритимуть підозрювані у судах? Інтрига залишається. Перше засідання довелося відкласти до 30 листопада через неявку кількох захисників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення