Подробиці суду над Насіровим (відео)

Замість картатої лікарняної ковдри - діловий костюм із краваткою. Мільйони українців уже встигли звикнути до зовсім іншого Романа Насірова.

Сьогодні, в апеляційному суді, він уже геть здоровий і готовий захищатися. Раніше голова фіскальної служби лежав і мовчав, а тепер його не спинити - говорив майже годину. Він не просто проти збільшення застави. Він хоче більшого. Чула Ірина Винокурова.

Під будівлею суду паркується автозак. Це з Лук'янівського Сізо привезли Романа Насірова. Щойно його заводять до судової зали, на вулиці з'являється натовп молодиків.

І ось ми бачимо завЕршення дивовижного зцілення Романа Насірова. Він уже без картатої ковдри та щетини, натомість - у костюмі з краваткою. Після лікування у престижній Феофанії пацієнт навіть говорити не міг, за три дні в Сізо - як нова копійка. Та адвокати порівнюють голову ДФС ледь не з самим Христом.

Детективи НАБу інкримінують Насірову надання незаконних податкових відтермінувань окремим газовим компаніям. Адвокати ж називають це правильним рішенням, яке має принести державі гроші.

Після адвокатів слово бере сам Насіров, який досі мовчав. Таких документів він підписував сотні. Тож винним себе не вважає. І аргументи детективів НАБУ називає смішними. Бо звинувачують його у збитках державі, а пишуть зовсім інше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення