Подробиці того, як бідолашні депутати працювали, щоб відзвітувати про свої статки (відео)

Бідолашні. Вони не спали ночами. Все перераховували. "Витратив сукупно близько 16-ї години вечірньо-нічного часу і - всього-то справ - пару ночей в Харкові переглянув всі картини, книжки і монети, напружив пам'ять, наколупав купу документів" - пожалівся міністр МВС у своєму Фейсбуці.

А коли зрештою, «доковиряли», зібралися з останніми силами і натиснули на клавіатурі кнопку Enter, то народ завмер, побачивши, від чого саме в держслужбовців терпнули рученьки. Виявилося, не покладаючи їх, вони загрібали гроші так само, як ці двірники метуть листя.

Наприклад, Андрій Лозовий лише 2 роки, як став народним депутатом. До того був вірним помічником головного вилоносця країни Олега Ляшка. Не зважаючи на практично юний вік - лише 27 років - і відсутність інших джерел доходу, окрім зарплати, радикал вже нашкрябав фантастичний капітал - 50 тисяч доларів, 150 тисяч євро і 800 тисяч гривень готівкою. При цьому ані житла, ані машини власних нібито не має, користується чужими. Але статків радикальному генію економії таки вистачило на 72 ікони, голландські і англійські меблі 19 сторіччя, 186 пляшок вина з усього світу. І перлина колекції - хрест зі святими мощами 13 століття.

Не менш епатажні декларації й у міністрів. Очільник енергетичного відомства Ігор Насалик зі старанністю першачка виводить в літопис свого майна 4 шуби з обов'язковими примітками про довжину виробу - чи-то коротка, чи-то до колін; 12 годинників і ювелірні прикраси дружини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення