Подробиці війни на Харківщині: роми звинувачують селищного голову (відео)

Резонансні розбірки на Харківщині, де вчора - стріляли, загинув один, а ще троє - поранені, закінчилися затриманням депутата обласної ради! Однак, незважаючи на загибель селянина, поки обранцю інкримінують лише хуліганство із застосуванням зброї. Утім, не виключено, що згодом звинуватять і в убивстві.

Вільшанський ексцес - чи стане він другою Врадіївкою? Адже окрім загиблого, є ще троє з вогнепальними ранами! І вони кажуть: тутешня влада - наче справжні феодали на кшталт сумнозвісного Віктора Лозінського. Громада обурена, а за смерть свого ватажка - обіцяла навіть помститися. А копам довелося стягувати у селище десятки силовиків.

Микола - ледве ходить. Дірка у спині - то вогнепальна рана. Відлуння кривавої бійні, яка напередодні сколихнула селище Вільшани.

Роми стверджують - все почалося через вуличний конфлікт на початку травня. Тоді, начебто, місцевий селищний голова добряче випив. Та чіплявся до циганського підлітка

Цигани говорять, після того молодий посадовець поскаржився своєму батькові - Олексію Литвинову, депутату Харківської облради. Впливовий чоловік покликав ромів на розмову.

Зустріч призначили на десяту ранку, ось тут біля сільради. Роми ніби їхали поговорити, а їх зустріли із рушницею та пістолетами

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення