Подробиці затримання банди, яка розстріляла людей у Кропивницькому (відео)

Майже голлівудський блокбастер сколихнув сьогодні зранку Кропивницький. Під Кіровським районним судом невідомі влаштували розбірки зі стрільбою та різаниною! І втекли, залишивши по собі закривавлену жертву. Та чи далеко? У місті оголосили план "Перехоплення".

Збройний напад стався близько о пів на десяту ранку просто у кількох метрах від ганку Кіровського райсуду. Очевидці кажуть: два Лексуси заблокували припаркований Мітсубіші. За мить з автівок вибігли кілька чоловіків, силою витягли з салону авто водія та почали бити.

А після - закривавлена жертва нападників падає на землю. Трійця хутко зникли. Чоловіка врятувало те, що неподалік випадково проїжджала швидка, і лікарі забрали пораненого. Наразі ним займаються хірурги.

Стан чоловіка тяжкий. Одразу після нападу в місті оголосили план перехоплення. Патрульні спрацювали блискавично, і за шість хвилин всі троє лежали поруч з автомобілем. Чоловіки встигли змінити авто і намагалися втекти за місто, щоб відсидітися, допоки все не втрясеться. Але в машину прихопили мисливський карабін та помпову рушницю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення