Подробиці зникнення дівчини - студентки у Києві (відео)

Пішла на підробітки й не повернулася. Ось останнє фото Антоніни: дівчина зробила селфі саме в ніч зникнення. Усміхнена й життєрадісна - в тій самій крамниці, в якій і погодилася побути продавчинею на одну ніч. Підзаробити вночі студентці- першокурсниці запропонувала подруга Ірина.

Ірина весь час прокручує всю ту ніч у пам'яті. Каже - постійно були з Антоніною на зв'язку: та розпитувала про вартість квітів, жартували й домовилися зустрітися по завершенні нічної зміни, вранці - перед парами.

Сам квітковий кісок стоїть у центрі столиці, на вулиці Саксаганського. Юній студентці передавала зміну продавчиня Світлана. Вже після інциденту, вона переглянула журнал. Згідно із записами, Антоніна вторгувала за ніч небагато: покупців було негусто - не більше десятка. Але куди ж поділися ці гроші? Тепер Антоніну шукають усім коледжем, де вона навчалася. Підключили й поліцію. Зачіпок у рідних небагато, вже перевірили листування зниклої в соцмережах.

Іра - рідна сестра зниклої Антоніни, й вони разом живуть в гуртожитку. Дівчина дізналася від слідчих про загадкові дзвінки з телефону сестри! Починаючи з 7-ої ранку мобільним зниклої користувався невідомий чоловік! Хто він?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення