Подвійне вбивство сталося на Вінниччині (відео)

Подвійна трагедія - на Вінниччині. П'ятдесяти-дев'ятирічний чоловік накинувся з ножем свою дружину, а потім укоротив віку собі: доки медики рятували поранену, він повісився просто на подвір'ї. Що штовхнуло відчайдуха на такі смертні гріхи і чому шоковані односельці?

У це важко повірити, але жінка була готова пожертвувати собою, заради чоловіка, який мало її не вбив якісь хвилини тому.

Ножа в спину, у прямому сенсі, Галині Василівні встромив її колишній чоловік, з яким вони жили під одним дахом.

Урятуватися від озвірілого чоловіка вдалося втечею. На крик про допомогу збіглися сусіди. Вони й викликали швидку для пораненої. Та поки чекали на медиків, скажений чоловік пораненої вкоротив собі віку. Ось на цій вишні посеред двору він зробив собі зашморга. Тут його і знайшов сусід. Жінка, яку агресор ледь не зарізав, була готова пожертвувати собою заради нього.

Те, що сталося у її родині, Галина Василівна тепер пригадує з болем. Її саму ледве врятували в реанімації.

Односельці просто шоковані. Навіть не уявляють, що могло статися з Миколою, який завжди був привітним до людей і гарним господарем.

Та мало хто знав, що справжньою бідою в сім'ї була горілка. Через неї подружжя навіть колись розлучалося - двадцять п'ять років тому.

Так сталося й цього разу. Галина не витримала пиятики та наважилася пакувати речі. Це розлютило Миколу не на жарт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення