Погроми в США: захисники афроамериканців застрелили темношкірого поліцейського (відео)

Америку розриває на шматки безперервний терор. Черговий напад закінчився смертю поліцейського - афроамериканця.

Протести і погроми внаслідок загибелі під час затримання афроамериканця - кримінальника не вщухають. Захист гідності темношкірого населення від поліцейського свавілля не завадив "протестуючим" застрелити афроамериканця - поліцейського у той самий момент, коли чоловік намагався захистити чуже майно.

В Міннеаполісі мішенню злочинці обрали жінку на візку, яка намагалася заблокувати прохід мародерів, що виносили з магазину електроніку. Бідолашній в обличчя пирскнули вогнегасником.

Зламані пальці та розбита голова і в української журналістки. На Христину Шевченко напали, коли вона знімала сюжет. Молодик вирішив просто відібрати камеру.

Нагадаємо, що протести в США спалахнули через загибель афроамериканця Джорджа Флойда.

46-річний Флойд помер 25 травня після того, як був затриманий поліцією у Міннеаполісі. Все сталося після заяви продавця супермаркету про використання Флойдом фальшивих банкнот. Поліцейський, який затримував чоловіка, притис його шию коліном і не відпускав навіть тоді, коли затриманий говорив, що не може дихати.

Також відомо, що Флойд неодноразово відбував тюремні терміни різної тривалості. Під час затримання він нібито знаходився під дією наркотиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення