Поліція затримала псевдо-наркоділера, який ошукував наркоманів (відео)

Одна із жертв шахрая-любителя у деталях розповідає, як ошукали. Чоловік не показує обличчя, лише переписку з продавцем через популярний інтернет-додаток. Каже - хотів купити амфетамін,зв'язався із дилером, перерахував гроші йому на рахунок, а кайфу- не отримав!

Жага помсти поборола страх перед поліцією. Наркоман сам звертається з заявою про те, що його - обдурили. Кібер-шахрая знаходять майже одразу. Там і виявили 19-річного студента, який у такий оригінальний спосіб вирішив поправити власне фінансове становище. Він присягається: наркотиками - не торгував Лише вдавав із себе серйозного наркодилера, щоб отримувати гроші від довірливих наркоманів.

Скількох наркоманів встиг ошукати 19-річний кібер-шахрай, тепер з'ясує слідство. Тим часом справжні наркоторговці почуваються

цілком вільно: на стінах будинків, парканах та фасадах скрізь -написи із адресами нако-сайтів. І жодного розкриття, лише затримання шісток, які влітку розкидали рекламу. Відтак, і діючі сайти продовжують існувати, і наркодилери - збагачуватися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення