Помирала від голоду поруч із трупом: у Запоріжжі паралізована жінка тиждень жила поруч із коханим небіжчиком (відео)

У Запоріжжі паралізована після інсульту жінка тиждень жила поруч з тілом свого покійного чоловіка. Він ні на мить не покидав її, доглядав, але сам захворів. Організм не витримав і бідолашний просто впав поруч з дружиною, яка не те що поворухнутись, навіть не могла покликати на допомогу. Так і пролежала з ним цілий тиждень - без їжі та води, просто згасаючи від виснаження.

Про подружжя пенсіонерів сусіди розповідають тепло.

Кажуть, що дуже красива пара. Тільки дітей у них не було. Коли жінку паралізувало, її чоловік доглядав за коханою дружиною. Але біда прийшла з іншої стороні. Чоловік захворів на ковід і відмовився їхати до лікарні, адже нікому буде доглядати його кохану Ларису, яку він кохав до нестями ще зі школи.

До пари приходив знайомий, який передавав продукти і ліки. Але одного разу Віктор не відгукнувся. Спочатку друзі вирішили, що подружжя таки поїхало до лікарні. Але тривога наростала і сусіди звернулися до поліції. Ті у відповідь сказали, що приїжджали, але не відчули трупного запаху і поїхали геть.

Аби змусити правоохоронців відчинити двері, друг телефонував на гарячу лінію МВС. Лише тоді поліцейські отримали рішення суду і потрапили до квартири.

Те, що всі побачили у помешканні пенсіонерів шокувало до сліз. Господар вже тиждень був мертвий і весь цей час біля нього лежала безпорадна дружина. Вона помирала від голоду поруч із тілом коханого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення