Потужні наркосиндикати в Україні: дилерам платять зарплатню, забезпечують офісом та автівками (відео)

Правоохоронці продовжують викривати нарколабораторії по всій Україні. Масштаби нелегального бізнесу вражають. Шокує й те, як легко наркозалежні самі перетворюються із клієнтів у дилерів. І просто з дому торгують психотропними речовинами. Хтось хімічить над амфетаміном для всієї області у гаражах.

У Кропивницькому ціла родина присвятила себе наркобізнесу. Чоловіку 55 років, він нещодавно вийшов з в'язниці, та взявся за старе з величезним розмахом. Збувачів забезпечували зарплатнею у кількості 6 автомобілів, транспортом, мобільними телефонами і навіть офісом. Всім світить до 12 років.

На Вінниччині ексв'язні варили амфетамін у власних гаражах і забезпечували наркотиками всю області. Чоловіки влаштували цілу нарколабораторію. Правоохоронці кілька місяців стежили за зеками. Їм світить до 10 років тюрми з конфіскацією майна.

На Кіровоградщині жінка перетворила згубну звичку на прибуткову справу. Вона організувала і очолила цілу банду. Через інтернет замовляла метадон, а вдома фасувала товар та збувала.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення