Повторила долю чоловіка: у Кременчуці розлючена жінка вбила людину (відео)

У Кременчуці на Полтавщині під паркан підкинули замотаний килим із трупом всередині.

Моторошну знахідку виявила під вікнами житлового будинку місцева мешканка. Вона спробувала розв’язати килим, який був зав’язаний скотчем. Коли жінці вдалося розмотати скотч - вона побачила всередині мерця. На тілі чоловіка були сліди насильницької смерті - проникаюче поранення в область грудної клітки.

У килимі виявився 27-річний Олександр. З ним вже кілька днів не могла зв’язатися сестра. Дівчині 18 років. Їх з Олександром батьки померли, тож брат із сестрою залишились самі.

За кілька днів до загибелі чоловік повернувся з заробітків за кордоном. Він орендував кімнату у гуртожитку і здавалося, не встиг нажити ворогів. Однак того ж дня поліція встановила, що смертельних поранень чоловіку завдали у гуртожитку, де він орендував кімнату. За підозрою в убивстві затримали 47-річну сусідку Олександра. Сваритися вони почали на кухні. Лариса лише раз вдарила чоловіка ножем, і цей удар став смертельним.

У поліції з’ясовують, хто допоміг убивці знести на вулицю з 5-го поверху тіло, загорнуте у килим. Чоловік Лариси, до речі, вже сидить у тюрмі - теж за вбивство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення