Прийомних батьків у Кривому Розі підозрюють у спаленні дитини (відео)

Шокуюча історія з Кривого Рогу. Вже третій день місто лихоманить від загадкого зникнення шестирічноі дівчинки Аміни Менго - вихованки зразкового дитячого будинку сімейного типу. Лише уявіть - прийомні батьки, на вихованні в яких восьмеро дітей, спалили тіло шестирічноі доньки, рештки викинули у річку, а правоохоронцям заявили, що маля просто загубили. Як вам таке? Нашим журналістам вдалося розшукати тих самих батьків.

Ви не повірите, але вони заявляють, що версію про моторошне вбивство вони не просто вигадали, а під тортурами її вибили з них копи, аби не шукати маленьку Аміну.

Маленька Аміна Менго перераховує своїх прийомних братів. Зразкова родина, щасливі діти, ідеальні батьки-вихователі. Цесюжет одного з місцевих телеканалів про прийомну родину Тетяни та Юрія Кудрявцевих із Кривого Рогу. Окрім трьох рідних, подружжя опікувалось ще й п'ятьма чужими дітьми. І ось днями - трагедія. Шестирічна Аміна раптово та загадково зникає. Ось за цим високим парканом і знаходиться дитячий будинок сімейного типу родини Кудрявцевих. Тут і виховувалась шестирічна Аміна. Про зникнення дочки її прийомні батьки повідомили у суботу. Утім версії які зявились після того як в роботу включилась поліція шокували чи не увесь кривий Ріг.

Прийомні батьки самі спалили, після чого втопили рештки дівчинки, а потім заявили, що вона загубилась. Такими версіями буквально через день після зникнення Аміни вибухають місцеві новини. Журналісти посилаються на анонімне джерело у поліції.

Начебто, батько сам у всьому зізнався і показав, де втопив дитяче тіло. Сусіди родини, які бачили купу поліції біля будинку - просто шоковані. Дивно, але коли розмова заходить про саму прийомну родину Кудрявцевих сусіди - не говіркі. Кажуть, за три роки, які подружжя мешкає у цьому будинку, дітей на вулиці майже не бачили. А от служба у справах дітей родину Кудрявцевих називає ідеальною. Зниклу Аміну та її рідного братика Тимура - Тетяна та Юрій взяли на виховання п'ять років тому. За увесь час не було жодних нарікань.

Що насправді сталося із дівчинкою - ми намагаємось почути з перших вуст. Ось матір Аміни - йде на допит у поліцію. Версію про вбивство та моторошне зізнання батька - адвокат родини називає абсурдом. Не просто під тиском, а з застосуванням тортур. Сама матір заявляє - поліція силою змусила її чоловіка себе обмовити. Мотив - каже простий. Аби не шукати дитину. Вона довго розповідає про поліцейський тиск, а от про зникнення Аміни - не говірка. Каже, її просто загубили по дорозі на вокзал, куди їхали зустрічати свою рідну старшу дочку. Коли саме зникла дитина - навіть не помітили.

Офіційної підозри батькам ще не пред'явили. Нині вони у статусі постраждалих. Утім, після обшуків - усіх дітей родини

Кудрявцевих тимчасово забрали і відправили до реабілітаційного центру. Нині поліція проводить ряд експертиз і вже найближчим часом правоохоронці обіцяють розказати усі подробиці цієї моторошної історії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення