Про смертельні пастки у полі знало все село: на Одещині у колодязі загинули син і батько (відео)

У Козацькому на Одещині на околиці села у занедбаному колодязі загинули 9-річний син та батько.

Односельці запевняють: багатодітна родина не багата, але порядна. Мати Анжела багато працює, адже батько має хворе серце. У подружжя було аж четверо дітей, і молодший часто залишався на ніч у старшого брата, що живе окремо від батьків. Тому коли Микола пас худобу і ввечері не повернувся додому, батьки на сполох забили не одразу.

Що хлопчик зник, стало зрозуміло тільки наступного дня. Його пішов шукати батько, і знайшов на дні глибокого колодязя посеред поля. Бориса спустили у середину колодязя старший син разом із односельцем. Але від їдкого смороду чоловікові дуже швидко стало зле. 49-річний Борис втратив рівновагу, вдарився об стінку і полетів донизу.

Просто посеред поля три відкриті колодязі, і ще два значно більше. Серед бур’янів їх геть не видно. Виявляється, більше 50 років тому у селі функціонував винний завод, і це були резервуари для вина. Ще донедавна колодязі були закорковані металевими люками, але їх покрали та здали на брухт.

Виявляється, всі в селі про це знали, але заходів не вжили. Знайома постраждалої сім’ї нарікає і на сільраду - місцева влада після викрадення люків мала б закрити ями, але староста запевняє, що не знала про цю небезпеку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення