Професійний бандит розповів, як створити ідеальний план пограбування (відео)

На Херсонщині спіймали банду, яка викрала під час розбійного нападу 270 тисяч доларів. Зловмисники підловили двох кур'єрів, що везли шалену суму від одного підприємця до іншого. Погрожуючи пістолетом, злочинці відібрали цілий рюкзак із грошима. Та не врахували важливої деталі: навколо була купа камер спостереження, що зафіксували, як злодії тікали з місця злочину.

На Херсонщині спіймали банду, яка викрала в Миколаєві 24 березня під час розбійного нападу 270 тисяч доларів. Зловмисники підловили двох кур'єрів, що везли шалену суму від одного підприємця до іншого. Погрожуючи пістолетом, злочинці відібрали цілий рюкзак із грошима. Та не врахували важливої деталі: навколо була купа камер спостереження, що зафіксували, як злодії тікали з місця злочину.

Крадій під час обшуку показує, де сховав гроші, які забрали під час розбійного нападу. Цей чоловік організував зухвалий злочин, а потім ще й нагрів своїх спільників. Виконавці отримали крихти, а майже все ватажок залишив собі.

Це була справжня спецоперація. Обшуки здійснили одночасно вдома в усіх трьох підозрюваних. Загалом у них вилучили понад 190 тисяч доларів, 2 тисячі євро та близько 20 тисяч гривень. А також – ножі, бейсбольні битки, одяг та балаклави, в яких вони йшли на справу. А ще – наркотики.

Звідки ж бандити дізналися про гроші й маршрут кур'єрів? Виявляється, організатор нападу раніше працював на підприємстві, господареві якого везли ті гроші. Він знав час і обставини, за яких передаватимуть кошти, тому легко спланував пограбування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення