Прокурорів у столиці за зухвале пограбування підвищили (відео)

Один із найдорожчих ювелірних салонів України. Ці двері відчиняють лише тим, хто може собі дозволити годинник чи прикрасу за сотні тисяч доларів.

Столичні правоохоронці вдираються до елітного бутіка без запрошення. Буцімто хочуть перевірити коштовності на справжність і вміст радіації. Персонал магазину - безсилий. Адже слідчих супроводжують спецпризначенці з автоматами.

Справа - у сумнозвісному Печерському суді. До речі, це він і видавав санкцію на обшук у ювелірному магазині. На лаву підсудних потрапляють двоє прокурорів, семеро міліціонерів і один понятий. Утім, за гратами вони - недовго. Засідання весь час зривають: то підозрювані не з'являться, то прокурори. Журналістам фігуранти гучної справи заявляють: відео, де вони гребуть у кишені золото та діаманти - то підробка. Аби хоч якось полегшити свою долю, нечисті на руку правоохоронці підкидають викрадені речі з ювелірного салону просто під будівлю столичної прокуратури. Але у сміттєвих пакетах лежать коштовності лише на 4 мільйони гривень. Замість 30-ти.

Хто ж насправді стоїть за пограбуванням ювелірного салону? Розбиратися - не стали. Прокурорів не тільки не звільнили, а й навіть підвищили! Хоча це вони підписали дозволи на обшук у магазині, бо там, нібито, продають радіоактивні годинники.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення