Протестувальникам, які блокували залізницю на Київщині, погрожують в'язницєю (відео)

Блокада залізниці дісталася вже й Київщині. Зранку усі поїзди в Харківському напрямку запізнилися майже на 3 години. А все через те, що мешканцям київських околиць, які щодня їздять на роботу до столиці, зменшили кількість вагонів в електричках. Чому людей возять у нелюдських умовах? І хто, стоячи у вщерть набитому вагоні, - завжди платить і за себе, і ще за двох незнайомців?

Це не залізнична блокада на сході України. Це - Баришівка, всього за 70 кілометрів від Києва. Всі ці люди о шостій ранку прийшли на електричку, аби їхати до столиці на роботу, втім зрозуміли - всі не помістяться. Бо вагони вщерть забиті. Віктор - один із тих, кому щодня доводиться щтурмувати поїзд, аби потрапити на роботу. Каже - люди вже просто не витримали.

Люди розблокували дорогу, а вже за кілька годин виявилося, що їх знову можуть надурити. Додаткових вагонів не буде, якщо Баришівська адміністрація за них не доплачуватиме. Адже саме місцева влада має компенсувати залізниці проїзд пільговиків.

А після обіду стало відомо: проти блокувальників ще й відкрили кримінальне провадження! Поліція має претензії до тих, хто почав блокування першим. З натовпу будуть вираховувати організаторів, яким світить від штрафу до 3-ох років в'язниці.

Що електрички людям не вистачає - в Південно-Західній залізниці, кажуть, взагалі не знали. Судячи з проданих квитків, навіть 6 вагонів заповнені лише на 80 відсотків.

Всього у вагонах - по сто сидячих місць. Але ж квитки продають не тільки в касі. Люди кажуть - сумлінно купують їх на місці, в кондуктора. От тільки куди йдуть гроші?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення