Ректор, якого звинувачують у доведенні до самогубства, намагається повернутися на посаду (відео)

Студентки вішаються через домагання і торгують наркотиками, а директор коледжу їздить п'яний на машині й нападає на журналістів. Одіозний керівник Бердичівського медичного коледжу Володимир Клименюк спричинив новий скандал.

Після всіх проблем із поліцією з ним розірвали контракт, але невгамовний чоловік примудрився повернутися на посаду. Хто допомагає йому, попри все, залишатися на плаву? І до якого вибуху це призвело у місті? Тільки погляньте.

Так, під аплодисменти зали, на сесії Житомирської обласної ради депутати достроково розривають контракт із директором Бердичівського медичного коледжу. За свою посаду Володимир Клименюк тримався обома руками сімнадцять років. Щоправда, останні п'ять йому це ледве вдавалося через хвилі скандалів.

Це відео зняте в грудні дві тисячі дванадцятого. П'яний директор мед коледжу вчиняє ДТП. Та коли на місце приїздять знімальні групи місцевого та центрального телеканалів - кидається з кулаками. Операторові «Надзвичанийх новин» чоловік ламає відеокамеру.

У травні дві тисячі п'ятнадцятого Клименюк знову потрапляє в гучний скандал. Студентку третього курсу Катерину Олексіюк знаходять повішеною в батьківській хаті. А перед самогубством дівчина розповіла рідним про сексуальні домагання з боку директора коледжу.

Після того випадку крісло під директором коледжу захиталося з чималою амплітудою. Клименюк стає фігурантом уже двох кримінальних проваджень - за напад на журналістів і доведення до самогубства. Комісія департаменту охорони здоров'я Житомирщини навіть організувала перевірку. Активісти вимагали зняти директора з посади. Лише за рік, у травні 2016-го, це питання нарешті прозвучить на сесії облради. Але скандальному педагогу все сходить з рук.

Минає ще майже рік - і новий скандал. У студентки медколеджу знаходять наркотики, якими дівчина торгує просто в закладі.

Цей випадок знову неабияк нервує громадськість і стає останньою краплею для депутатів. У квітні 2017-го своїм рішенням вони нарешті достроково розривають контракт із Володимиром Клименюком. Його кабінет опечатують.

Але здаватися без бою скандаліст не збирається. Новопризначену директорку на робоче місце не пускає ні сам Клименюк, ні вірні йому студенти й викладачі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення