Резонансні вбивства в Україні (відео)

Липень 2016. Цей потужний вибух, який сколихнув усю столицю, фактично поклав початок гучним і показовим стратам в Україні.

На перехресті в повітря злітає автомобіль, за кермом якого перебуває Павло Шеремет. Машину розносить на шматки. У журналіста-жодних шансів вижити. Після цього правоохоронці покажуть шокуюче відео, як під машину невідомі заклали вибухівку.

А це вже Маріуполь і майже ідентичний сценарій. У центральному районі міста ліквідують полковника СБУ. Його машину теж підірвали. Офіцер був за кермом і не мав жодних шансів на порятунок.

Червень 2017: чергова показова страта у столиці. Підірвали машину керівника резерву ГУР МО Максима Шаповала. Від потужного вибуху водія фактично розірвало. Страшний момент зафіксували камери. Минає два місяці і знову лунає потужний вибух у центрі Києва. Цього разу жертва-чеченець Тимур Махаурі-боєць добровольчого батальйону. Останнім часом жив у Києві. Майже однакові вбивства і скрізь слідчі помітили російський слід.

Правоохоронці щоразу називають розкриття справою честі, але так і не спромоглися затримати ні зухвалих підривників, ні замовників. Зрозуміло тільки одне-жити у столиці справді небезпечно.

Нагадаємо, що у понеділок, 30 жовтня, в результаті диверсійного нападу під Києвом, в селищі Глеваха, загинула доброволець, боєць АТО Аміна Окуєва. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення