Різдвяний шоколад перемир'я від Sainsbury's - реальний випадок з Першої світової війни

 sainsbury's

Різдвяне перемир'я — серія неофіційних короткочасних випадків припинення бойових дій на Західному фронті Першої світової війни напередодні Різдва 1914 року. Британська агенція Sainsbury's​ створила добру рекламну кампанію, присвячену випадкам різдвяного перемир'я 1914 року.

Ролик відправляє глядача на 100 років тому в окопи Першої світової війни і розповідає знамениту історію різдвяного перемир'я 1914-15 років між ворогуючими сторонами.

Різдвяне перемир'я Sainsbury's грунтується на оригінальних історіях, які збереглися в листах з часів 1914 року. Автори намагались зобразити обстановку на полі бою реалістично, тому тісно співпрацювали з істориками протягом усього процесу роботи над роликом.

«Різдво - це особливий час, коли люди збираються разом, щоб подарувати один одному тепло і доброту. Цього року ми хотіли розповісти в нашій різдвяній кампанії про традиції добрих різдвяних вечорів через призму одної з найбільш неординарних подій у сучасній історії, коли на Різдво 1914 британські та німецькі солдати склали зброю і зібралися разом на нейтральній території, щоб поділитися своїми історіями», - розповідає про концепцію реклами керівник департаменту комунікацій Sainsbury's Марк Гівен (Mark Given).

Різдвяне перемир'я - випадки неофіційного припинення бойових дій між британськими, частково французькими та німецькими військами на західному фронті в часи Першої світової війни. Різдвяне перемир'я відбувалося кілька разів: у Святвечір і на Різдво.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення