Роковини вибуху на АЗС: за смерть шістьох людей ніхто не відповідатиме (відео)

Шестеро загиблих, чотирьом із яких не було і тридцяти. Сиротами залишилися троє дітей.

Численні комісії, експертизи, розслідування і нічого. Три роки розслідують трагічний вибух на заправці БРСМ у Переяславі-Хмельницькому. Ця трагедія стала однією з наймасштабніших в історії України. Результат - шокує. Будуй, що хочеш, як хочеш, і навіть, якщо через це загинуть люди, - нікому за це нічого не буде.

сКоли шок мине - почнуть рятувати тих, хто опинився під завалами. Це все, що лишилось від магазину після вибуху. Всередині були працівниці заправки: Віталіна, Ірина, Юлія та Лілія. Ще двоє хлопців з Кіровоградщини опинилися в епіцентрі вибуху цілком випадково.

Загалом трагічний вибух у квітні 2014 забрав життя шістьох молодих людей, ще 30 отримали травми. Власники АЗС одразу заявили - це терористичний акт. Натомість фахівці припустили, що вибух міг спричинити витік газу або порушення при будівництві. Для розслідування створили спеціальну комісію, яка згодом відкинула усі розмови про теракт. Причиною трагедії назвали численні порушення при будівництві заправки.

З моменту трагедії виповнюється рівно три роки. Ці жінки втратили під час вибуху найдорожче - своїх дітей. Той страшний день вони пам'ятають як сьогодні. Памятають - бо за ці три роки за смерть шістьох людей так нікого і не покарали. Прокуратура області досі розслідує кілька окремих проваджень. Перше - за дуже м'якою статтею - службова недбалість, вже в суді. Обвинувачують керівника цієї заправки, інженера і будівельників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення