Роль квартирного афериста: чому по життю музикант Бутко обирає жінок алкоголічок? (відео)

Заручник обставин чи цинічний убивця, чий кривавий слід тягнеться через десятиліття? У столиці триває слідство у справі музиканта та волонтера Сергія Бутка.

Сергія Бутка затримали минулого року восени за підозрою в убивстві 30-річної киянки Раїси Валуйської. Офіційна версія - 44-річний чоловік застрелив її у парку, аби відібрати квартиру. Вбита у лісі Раїса у романтичних стосунках з підозрюваним начебто не була.

У той самий день, коли прострелили голову Раїсі, в лікарні від начебто алкогольного отруєння померла її старша сестра Галина, котра добою раніше вийшла заміж. За кого - невідомо, сусіди новоспеченого чоловіка навіть не бачили. Обидві жінки були неблагополучними. Сусіди розповідають, що вони вживали наркотики, алкоголь, а в їх квартирі був справжнісіький прохідний двір. За кілька місяців до трагічної загибелі сестер помер їх 62-річний батько - теж нібито від отруєння. Але тоді поліцейські не були такими уважними, адже чоловік, як і доньки, любив прикластися до чарки. На це й списали.

Але у біографії підозрюваного Сергія Бутка є ще одна війна за столичні квадратні метри. Колишні власники квартири, де нині він прописаний, теж загадково загинули. У 2012 році Сергій одружився із власницею кількох квартир у столиці. Невдовзі новоспечена кохана померла, а її 18-річний син - єдиний спадкоємець житла - ще до весілля зник. Сегій Бутко одразу подався до суду відстоювати свої права на квадратні метри. Родичі покійної вимагали, аби шлюб визнали фіктивним, бо жінка не тямила, що коїть. У матеріалах суду йдеться про те, що вона постійно перебувала у стані алкогольного сп’яніння, а отже і укладала шлюб у відповідному стані. Бутко ж тоді став спадкоємцем двох однокімнатних та половини двокімнатної квартири в Києві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення