Розбірки у відомстві Баканова: за вбивство генерала СБУ обіцяли 50 тисяч доларів (відео)

У Службі безпеки України нечуваний скандал. Одного з керівників спецслужби задумали вбити його ж колеги.

Розправу над генералом Андрієм Наумовим начебто готували двоє полковників, одного з яких затримали, а от другий утік. Правда, в самій СБУ заявили: другого підозрюваного взагалі не було, і нікуди він не тікав.

Про затримання співробітника штабу антитерористичного центру при СБУ, який нібито готував вбивство на замовлення іншого співробітника СБУ, у відомстві заявили 23 січня. Організатор пропонував за вбивство начальника Головного управління внутрішньої безпеки Служби Андрія Наумова 50 тисяч доларів. Полковника СБУ Юрія Расюка затримали при передачі першого траншу - 6 тисяч доларів.

Начебто з місця подій втік експерший заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний. Після проведення спецоперації він раптово завів Telegram-канал і повідомив, що до злочину непричетний. За його словами, він змушений переховуватися у Європі. "Все, що відбувається зараз, це провокація з боку оточення Баканова", - заявив Нескоромний і додав, що при затриманні його мали ліквідувати.

Експерти такими іграми в СБУ не здивовані. Спецоперацію з попередження замовного вбивства називають комедією. Мовляв, конфлікт стався через розподіл сфер впливу і гроші.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення