Розчленували, спалили і закопали: у лісі під Києвом знайшли зниклу 23-річну дівчину з Ужгорода (відео)

Кілька тижнів поспіль по всій Україні шукали зниклу 23-річну дівчину з Ужгорода. Як виявилось, її тіло холоднокровно спалив товариш разом із подружкою.

Неля поїхала із дворічним сином у бік столиці і наче розчинилася у повітрі. Лише раз з її телефона колишньому чоловіку надійшло дивне повідомлення. Начебто Неля привезла малюка додому, зачинила у квартирі і просить негайно його забрати. Стривожений батько кинувся до помешкання, але хлопчик був там сам.

Коли правоохоронці нагрянули з обшуком до 25-річного чоловіка, до якого Неля подалася в гості, він помітно нервував: представився чужим ім’ям і пред’явив підроблений паспорт. У його помешканні виявили документи, які належали зниклій дівчині, і шматочки кісток, які не знищив вогонь. Безсилий проти доказів хлопець розколовся: спалені рештки нещасної правоохоронці виявили у лісі під Києвом.

Він розповів, що Неля дійсно приїхала до нього у гості із сином. Якось до них завітала подружка, і вони вирішили втрьох розважитися наркотиками. Але молодій мамі раптово стало зле і вона померла. Швидку не викликали, а вирішили позбутися тіла.

Їх план був божевільним: вони одягли перуки і пішли до магазину купувати вугілля і хімічний розчин. Тіло дівчини вночі у килимі вивезли у ліс, де розчленували, викинули рештки у яму, присипали вугіллям і підпалили. Але понівечений труп до тла не згорів. Обпалену плоть чоловік забрав додому, горе-хімік планував розчинити рештки.

Тим часом дворічний син загиблої кілька днів був під одним дахом з цими нелюдами. Саме спільниця чоловіка відвезла дитину додому. Нині вона втекла за кордон, її розшукують. У чоловіка ж вдома виявили велику кількість психотропів, тож йому оголосили підозру лише за зберігання наркотиків.

Тіло Нелі настільки понівечене, що лише ретельна експертиза може з’ясувати причини її загибелі. Якщо виявиться, що її вбили, то справу перекваліфікують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення