Розірвана навпіл машина та понівечені тіла: з'явилися подробиці ДТП, яку влаштував вгашений в дим поліцейський на Київщині (відео)

Шокуюча ДТП на Київщині. Біля Нових Петрівців п’яний поліцейський протаранив своїм Фольксвагеном Таврію, яка стояла на світлофорі. Краш тесту налиганим копом, старенький ЗАЗ не витримав, водія машини екстрено забрали медики, а його дівчина і товариш нищівного удару просто не пережили. Сам полісмен, вгашений в дим, вивалився з салону і ще довго приходив до тями разом зі своїм пасажиром. Але згодом з’явилася група підтримки, яка погрожувала свідкам розправою.

Металеві уламки від машини помітні навіть під снігом. Тут Фольксваген на всіх парах влетів у бідолашну Таврію. 23-річного Ростислава з салону дістали вже мертвим. На рік молодша Анжеліка ще дихала, але дорогою до лікарні вона померла. Вижити в кривавому місцеві вдалося тільки Дмитру-водієві Таврії.

Дмитро і Анжеліка були парою. Кілька тижнів тому молодик освідчився коханій і вони полетіли на відпочинок. З летовища їх забирав друг. Але молоді люди, на жаль, зустріли п'яного копа за кермом.

Водій Фольксвагена їхав із пасажиром, але гнав, як навіжений, коли горів червоний. Свідок каже, що чоловік був надзвичайно п'яним. Він навіть не міг стояти на ногах. Коли зрозумів, що накоїв, вирішив накивати п'ятами, але люди його ледь не розірвали. Швидко на місце аварії приїхала група підтримки на підмогу п'яному водієві. Дужі молодики свідкам забороняли знімати та залякували їх. Почалася штовханина. Згодом з'ясувалося, що водій-вбивця поліцейський. Щоправда, тепер вже колишній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення