Розправа на Київщині: чоловіка підпалили його ж друзі, а потім скинули в яму, аби не бачити страждань (відео)

У Матюшах на Київщині двоє чоловіків підпалили товариша. Бідолаха якимось дивом вижив, хоча довелося йому витерпіти просто пекельні страждання, адже горіли голова, обличчя, руки.

Односельці розповідають, що чоловіка спочатку вдарили лопатою, потім облили бензином і хотіли спалити живцем. 50-річний Григорій обмотаний, наче мумія, у чоловіка обпечені 14% тіла - найбільше постраждали обличчя, голова та руки.

Того фатального вечора чоловік приїхав з роботи додому, але біля магазину зустрів двох сусідів. Чоловіки пиячили і запросили його в гості. Вечірку влаштували у одного з друзів у гаражі. Перехилили кілька чарок і почали згадувати давні образи.

Господар лаяв гостя за мотоцикл, який раніше віддав на ремонт. Мовляв, Григорій, коли розбирав транспорт, поцупив якусь деталь. Роман вирішив помститися: злив бензин з того самого злощасного мотоцикла, а потім хлюпнув пальне Григорію просто на голову і чиркнув запальничкою. Вона не спалахнула, і на допомогу прибіг товариш із сірниками. Аби не бачити мук товариша, чоловіки зіштовхнули його в оглядову яму.

Чоловік накрився курткою, і полум’я згасло. Знепритомнів, але отямився під ранок. Додому йшов напомацки.

Про самого Григорія у селі недобра слава. Кажуть, що міг спровокувати до себе такі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення