Розправа над збройним бароном: обвуглений скелет знайшли на березі річки (відео)

У Дніпрі на березі річки знайшли згорілий вщент позашляховик із обвугленим скелетом всередині. Авто належить директору магазину зброї, який загадково зник напередодні.

У понеділок вранці без будь-яких пояснень 42-річний Анатолій Міщенко раптово поїхав з роботи на власному джипі Toyota Highlander. Відтоді з ним зник будь-який зв’язок, тому надвечір чоловіка оголосили в розшук. За півтори доби за кілька кілометрів від Дніпра труп чоловіка знайшли на задньому сидінні позашляховика. Чи належать рештки зниклому Анатолію Міщенку - офіційно у поліції поки не підтверджують. Мовляв, остаточні висновки зроблять лише після генетичної експертизи.

Це схоже на продумане до дрібниць убивство із замітанням слідів. Окрім номерного знака - жодних речових доказів, усе знищив вогонь. Водолази й досі обшукують берег Дніпра.

У минулому чоловік був співробітником розформованого міліцейського спецпідрозділу "Беркут", а магазином зброї керував останні 6 років. Розлучений, батько двох маленьких дітей. Боргів наче не мав, неконфліктний.

З неофіційних джерел відомо, що підозрюваний в убивстві таки є. Його фото опублікували інтернет-видання із посиланням на джерела у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення