Розстріл активіста у Сумах: чоловіка вбили на день народження дружини у неї на очах (відео)

Сидів і чекав свою жертву на лавці під будинком. У Сумах вбили відомого громадського активіста, учасника "Правого сектора" Олександра Іваніну! Кілер з пістолета висадив магазин набоїв у свою жертву просто на очах у його дружини! В ціль потрапили 4 кулі. Без шансів вижити. Кому ж перейшов дорогу 29-річний хлопець? Кого звинувачують побратими вбитого і які версії поліції?

У дверей багатоповерхівки справжній вечір жахів. Тут біля машин лежить зрешечений кулями чоловік. Жертва намагалася втекти, але кілер виявився безжальним. Раз за разом тиснув на гачок, доки жертва не звалилася з ніг.

Поліцію викликала дружина загиблого. Коханого стратили у неї на очах. Пара приїхала додому на автівці, саме в цей момент до них підбіг невідомий і відкрив стрілянину.

Побратими розповіли, що в Олександра стріляли не вперше. Чоловік протистояв місцевому криміналітету. За кілька годин до розстрілу загиблий Олександр на засіданні міськради лаяв депутатів. А двома тижнями раніше чоловік штурмував іноземців, яких судять за зґвалтування. Підозрюваних відпустили під домашній арешт і вони могли втекти з країни.

За страшним збігом у дружини вбитого був день народження. Багажник машини, біля якого кілер напав на Олександра, був заставлений святковими тістечками.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення