Самогубство льотчика-героя АТО Владислава Волошина: всі подробиці (відео)

Остання переписка керівника Миколаївського аеропорту із товаришем. Владислав Волошин пише, що думає звільнитися з роботи і не хоче залишити сиротами дітей. Те, що сталося потім просто шокує.

29-річний чоловік у власній квартирі випустив собі кулю у груди. Постріл почула дружина, вона одразу викликала швидку, втім лікарі вже нічого не могли вдіяти. Герой АТО, військовий льотчик, якого збили на ворожій території, та який не боявся смерті і таки дійшов до своїх. Останні три місяці Владислав працював в.о аеропорту. Його заступник розповіла, що Владислава нібито примушували підписати документи, щоб легалізувати незаконно проведені оборудки під час реконструкції летовища. В Облдержадміністрації кажуть, що жодного тиску не було. Однак в мережі з'явилася переписка Владислава, в якій фігурує якись високопосадовець. Чи дійсно мали місце незаконні схеми, розбираються правоохоронці, а громадськість вже зробила висновки: людей закликають виходити на мітинги.

Сьогодні Владислава Волошина ховають. У повній тиші.

Владислав Волошин - колишній пілот штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. За свої бойові вильоти в 2014 році він може претендувати на звання найвідчайдушнішого військового льотчика України. Владислав неодноразово завдавав результативні удари по російських агресорах в Україні, а всього зробив 33 бойових вильотів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення