Секс, наркотики та горілка: життя засуджених за ґратами (відео)

Секс, наркотики та горілка. У шикарному житті українські засуджені не відмовляють собі навіть за ґратами. На початку 2017-го з місць позбавленння волі правоохорнці вилучили майже мішок різних наркотичних речовин. На всі смаки: і куриво, й пігулки, й порошок. І до речі, грішать цим не тільки ув'язнені - а й працівники колоній.

Пронести, а потім вигідно продати в'язням щось заборонене - гарний і головне - вигідний бізнес. Спеціально для вас ми відкриємо над ним завісу Майже 50 кілограми наркотиків. Саме стільки з початку року правоохоронці вилучили із місць позбавлення волі. Канабіс, опій та психотропні таблетки - це лише неповний перелік заборонених речовин, які незаконно намагаються передати із волі за ґрати

Перекидають через паркани, маскують у їжі, милі та шампунях. Фантазії контрабандистам не бракує. Винахідливі родичі ховають наркотики у порожнини тіла, а деякі навіть - у свої жирові складки Серед постачальників - не лише родичі та друзі засуджених. Часто так звану заборонку допомагають пронести і самі працівники колоній. Цей інспектор погорів, коли намагався організувати на роботі нелегальним бізнесом. У нього битком набитий сигаретами наплічник. А у шкарпетках надійно захована марихуана.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення