Секс-скандал у столичному виші: майбутній айтішник встановив приховану камеру у дівчачій душовій (відео)

У Києві студентки вже навіть митися бояться! Бо за ними може підглядати якийсь збоченець! Сексуальний скандал, від якого гуде вся столиця! В одному з гуртожитків Київського політеху дівчата знайшли приховану відеокамеру просто у своїй душовій! Спритник заховав девайс разом з блоком живлення у вентиляції. Він спрацьовував на рух і тільки-но студентки заходили в душ, їх, голих, нахабно фільмували! Шоковані знахідкою, дівчата без вагань сповістили копів. Студентки за голови беруться, а раптом пікантні ролики з ними вже гуляють мережею? Яка ганьба. Хто ж цей душовий блудник? Нащо підглядав за дівчатами?

Студенту 2-го курсу КПІ загрожує до 3-х років обмеження волі за те, що встановив приховану камеру у душовій місцевого гуртожитку. На подальше навчання також він може більше не розраховувати.

А дівчата тепер миються з острахом, бо не відчувають себе у безпеці. Відеозапис спрацьовував на рух. А автор ідеї підійшов до справи серйозно. Хто так нахабно знімав голих студенток, приїхала розбиратися поліція. І душового пустуна знайшли швидко. Молодик зафільмував своє обличчя, коли тестував камеру під час встановлення.

Обурені дівчата були готові лінчувати Влада. Хлопець тихцем зібрав речі та зник. А далі почалися дивні речі. Начебто комендантка почала вимагати від постраждалих вгамуватися і не влаштовувати бучі.

Керівник студмістечка натомість запевняє, що заминати справу ніхто не збирається, адже це пляма на репутації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення