Шахраї продовжують оббирати довірливих пенсіонерів (відео)

У міністерстві юстиції виганяють диявола і читають цілющі проповіді, а з телевізора та радіо продають ліки від усіх хвороб. Ну як тут не потрапити на гачок аферистів? Вони полюють на нас із вами на кожному кроці. І найстрашніше - їм ніхто не заважає. Як з людей здирають десятки тисяч і продають нам повітря Дивіться і не повторюйте.

Основні клієнти таких псевдо-лікарів - літні люди, які весь час дивляться телевізор і слухають радіо. Тож у рекламі одразу розповідають, як купити диво-препарат, і ще й кваплять літню аудиторію.

Саме завдяки таким хитрощам, торгівці бадами і заробляють сотні тисяч доларів. Як боротися з такими фірмами? Це майже нереально. Бо в українському законодавстві їхню продукцію називають дієтичними добавками. На них постійно скаржаться, але вони - в законі.

Та розслідування щоразу закінчуються нічим. Тож міністерство вирішило заборонити в рекламі добавок вказувати телефони. Сергій намагався прикрити офіс таких псевдолікарів, і тепер каже - ці зміни ускладнять аферистам життя.

Та радіти поки рано. Заборону рекламних номерів ще не затвердив парламент. Але продавці бадів уже шукають нові способи пошуку клієнтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення