Шансів вижити не було: на Вінниччині п'яна водійка переїхала свого колишнього (відео)

На Вінниччині в дим п'яна жінка в компанії нового співмешканця автівкою переїхала свого колишнього.

На понівеченого чоловіка у калюжі крові в центрі села вдень натрапили жителі Якимівки. Скалічений 51-річний Борис лежав навпроти свого будинку.

Свідки кажуть, що на бідолашному не було живого місця: розтрощена голова, синя від побоїв спина, понівечені руки та ноги. Чоловіка ще намагались врятувати в лікарні, але травми виявились смертельними.

Як вдалося встановити, п’яна водійка зумисно направила автомобіль на чоловіка. Удар був такої сили, що лобове скло розсипалося на друзки, а селянин відлетів на кілька метрів.

Жінкою, яка збила Бориса, виявилась його колишня кохана - 43-річна Олена. Жінка згодом переїхала на Київщину, де закрутила новий роман. Олексій виявився на 30 років старший за неї. Новий коханий на момент трагедії був разом із жінкою у авто. Родичі загиблого переконані, що Олену змусили взяти на себе відповідальність за смертельну аварію, адже вона навіть водійських прав не має. До того ж, саме вона виманила Бориса з будинку на вулицю.

Після аварії кримінальна парочка вирішила тікати з села. Затримали злочинний дует аж на Київщині. У крові обох виявили кінську дозу алкоголю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення