Скандал у поліції: загиблого звинуватили у ДТП, а вбивцю випустили на волю (відео)

Як зробити загиблого дідуся винним у ДТП, звернути все на медиків, а водія, що збив людину, випустити на волю? Вам це не почулося. Все це добре вміють наші поліцейські. У Миколаєві на пішохідному переході жінка збила 96-тирічного пенсіонера. Від тяжких травм дідусь помер у лікарні, але копи закрили справу і написали: помер, бо був старий. А ще, мовляв, недопрацьовують медики. Родичі загиблого шоковані. Просто приголомшені – лікарі.

За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження. Слідство тривало понад 4 місяці, після чого справу проосто закрили.

За результатами судово-медичної експертизи дідусь помер начебто не від травм, спричинених аварією, а від того, що був старенький? До того ж, у помилці звинуватили медиків.

Лікарі це вважають повним абсурдом. Наголошують, що пацієнт був у такому тяжкому стані, що після випадку навіть збирали спеціальну конференцію. На неї судмедексперт, до речі, не прийшов.

Далі – більше. З матеріалів справи випливає, що дідусь ще й сам винен в аварії. Хто ж перемістив покійного в документах із пішохідного переходу в недозволене місце?

Свідки трагедії запевняють: аварія сталася саме на переході.

Родичі загиблого кажуть, дідусь щодня ходив одним і тим же шляхом до своєї дочки. Він просто не міг обминути цей перехід.

А що розкаже про фатальну аварію водійка «Ланоса», що й збила дідуся? Вдома у Антоніни Волчук ніхто не відчиняє. Її адвокат телефоном сповістив, що його клієнтці нічого сказати журналістам.

Та повернутися до фатальних подій Антоніні таки доведеться. Прокуратура вже скасувала рішення про закриття справи. Розслідування мають поновити.

Родичі загиблого сподіваються, що хоча б нове розслідування буде об'єктивним. Згадують, що попри свої 96 років Дмитро Гнатович був життєлюбним і повним сил. Не хворів, до останнього працював на пасіці. Пройшов голодомор, війну, концтабір, а загинув під колесами авто, та ще й посмертно став винним. Тепер онуки вимагають покарати не тільки винуватицю аварії, а й тих, хто підробив справу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення