Скандал у справі наймолодшого довічно засудженого: з убивці став рятівником (відео)

Був безжальним вбивцею, а став рятівником. У справі наймолодшого довічника України – павлоградського школяра-різника Валентина Земцова – несподіваний поворот.

У 2018 році п’яний одинадцятикласник вночі вдерся до будинку й вирізав цілу родину. Серед померлих – голова родини і його чотирирічний син. Хлопчику було нанесено аж 9 ножових поранень. Єдина дивом вціліла його жертва – Вікторія Кригіна. На момент нападу вона була вагітна. Розповідає, що під час різанини втратила свідомість, тому нападник перестав штрикати її ножем. Завдяки цьому й вижила.

Неймовірно, але за три роки після трагедії Вікторія кардинально змінила свою версію. Начебто той, кого засудили до найвищої міри покарання, насправді рятівник. Бо ж захищав її від чоловіка, який під час сварки схопив ніж, почав наносити удари жінці та зарізав сина. Обвинувачений, почувши у будинку крики, заліз до сусідів і намагаючись захистити нібито потерпілу, відібрав ніж у чоловіка і вбив його.

Подейкують, що жінку залякали чи заплатили їй гроші за зміну свідчень. А виною таких чуток є те, що мачуха різника – ексголова Павлоградського суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення