Скандал у Запоріжжі: квартиру інваліда привласнила поліцейська (відео)

У Запоріжжі разом із усіма речами викинули з квартири літню жінку. Просто у центрі міста біля 5-поверхового будинку в одну купу скидані її меблі, одяг, посуд. Наталія розповідає, що це зробили не бандити, а поліція.

Поліцейські просто вибили двері і влетіли у квартиру. Командувала цим парадом майор поліції. Це не вкладається в голові, але саме вона начебто стала новою власницею Наталчиної квартири.

Поки дужі чоловіки скидали речі у мішки, інші нашвидкуруч приварювали нові залізні двері.

Жінці йти нікуди. До всього – вона на інвалідності. Їжу приносять сусіди, в туалет вона ходить у парк, а мародери поступово розкрадають її майно.

Цю квартиру колись від заводу отримала мати Наталі, але приватизувати не встигла – раптово померла. Жінка вирішила в судовому порядку прописатися у материній квартирі, аби оформити спадщину. Втім, суд навіть не встиг винести рішення. Чиновники миттю віддали помешкання поліцейській – слідчій Дніпровського відділу Запоріжжя.

Журналістів уникають і сама поліцейська, і її адвокат. А от чиновники, які віддали квартиру, виправдовуються: мовляв, не знали, що там взагалі хтось живе. А тепер що зроблено – те зроблено.

Нині керівник відділу розподілу житлової площі запорізької міської ради Лариса Шкаран заявила: «Інформації про те, що жінка постійно мешкає за вказаною адресою, не було».

Наталя подала позов про незаконне рішення щодо виселення. Фактично, це її остання надія повернути собі житло. А от поліцейська, яка зачинила квартиру новими дверями, жодного разу за тиждень не прийшла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення