Смерть Віктора Чанова: коментарі друзів та поліції щодо можливих причин (відео)

Приголомшлива смерть зірки київського Динамо!

За загадкових обставин помер Віктор Чанов, легендарний воротар золотого покоління вісімдесятих. Виявляється, останні два тижні екс-футболіста з намагалися врятувати лікарі. Але досі таємницею залишається, де саме Віктор Чанов дістав фатальну черепно-мозкову травму? Що ж сталося з легендою?

Воїн на полі і справжній друг поза ним. Віктор Чанов - гордість київського Динамо середини 80-тих років минулого століття - пішов із життя. Йому було 57.

Що ж сталося з легендарним кумиром мільйонів? У ЗМІ з'являються тривожні новини про жорстокий розбійний напад на екс-футболіста. Начебто 20-го січня Віктора Чанова жорстоко побили просто на трасі. Саме цю версію поділяє Валентин Щербачов.

Медики, як могли, рятували екс-воротаря: зробили не одну операцію та зарадити не змогли. Де був напад на голкіпера і чи був узагалі? В поліції Київщини жодних заяв не отримували.

Водночас, загадковою смертю Чанова вже зацікавилися в поліції Києва. Головне питання: чому медики про його травми не повідомили правоохоронців? Підозрюють, що смерть зіркового воротаря - то результат падіння з висоти.

Друзі по футбольному полю та життю Віктора Чанова, з якими він здобував перемоги, від коментарів утримуються. Родина екс-воротаря Динамо також мовчить. Єдина інформація від сім'ї - допис невістки загиблого у Фейсбуці про те, що інформація про побиття-це брехня. Та прохання поважати горе родини

Тричі чемпіон і п'ять разів володар Кубку Радянського союзу. Віктор Чанов входив до того золотого покоління Динамо, що здобувало Кубок володарів Кубків і громило всю футбольну Європу. А от тренерська кар'єра в голкіпера не пішла: він успішно займався бізнесом і брав участь у товариських матчах ветеранів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення