Спецназ звільнив заручника просто у нотаріальній конторі: нотаріус в істериці (відео)

У Кривому Розі в одній з приватних нотаріальних контор озброєний спецназ звільнив заручника. Як виявилось, хлопця викрали, аби погасити чужі борги.

Бандити викрали чоловіка, протримали його чотири дні у полоні, а потім відвезли до нотаріуса, аби переписати його двокімнатну квартиру в самісінькому центрі міста.

Правоохоронців про план злочинців повідомила дружина заручника, яку шантажували.

Спецназ налетів саме в мить насильницької оборудки. Двох викрадачів скрутили й затримали, а от нотаріус зробила вигляд, ніби нічого й не знала і не розуміла. А потім вона взагалі накинулась на журналістів: «Приберіть телебачення звідси. Прибрати телебачення, я сказала, вийшли швидко від мене! Я не дозволяю знімати у себе в офісі! Негайно охорону! Негайно!».

Виходить, знімати в кабінеті не можна, а от силою утримувати людину й переписувати її квартиру на невідомих – дозволено?

Виявляється, на місці викраденого хлопця міг опинитися взагалі будь-хто. Адже його викрали, аби погасити чужі борги. Його товариш був винен 4 тисячі доларів, а сам зник. Бандити й прийшли вибивати борг – ще й звідсотками, в якості цілої квартири.

Кіднеперами виявилися двоє мешканців Павлограду – спортсмени: одному 23 роки, другому – 26. Нині обидва у СІЗО. А от копи обіцяють: коло фігурантів може розширитися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення