Справа Пашинського про стрілянину: потерпілий Хімікус за гроші відмовився від претензій (відео)

Кримінальна справа скандального політика Сергія Пашинського у суді отримала неочікуваний поворот. Підстрілений ним В'ячеслав Хімікус відмовився від претензій за грошову компенсацію. Хоча сам політик цього не визнає.

Розслідування справи Сергія Пашинського тягнеться вже чотири роки. Тоді в новорічну ніч через конфлікт на дорозі політик розстріляв В'ячеслава Хімікуса.

Справа наче вийшла на фінішну пряму - лишилось допитати свідків. Але раптом вся ця історія отримала неочікуваний поворот. Хімікус кривдника пробачив, зла на нього не тримає і від позову відмовляється. Після скандальної заяви потерпілого адвокати обох сторін наполягають: журналістів треба видалити із зали суду. Далі засідання відбувається за формальністю, адже за півтори години встигли опитати всіх свідків у справі.

Моральна втома - це нібито головна причина, чому погодилися взяти гроші і відмовитися від претензій. Після багатьох операцій В'ячеслав досі не працездатний, тож виховувати трьох дітей дуже важко.

Скільки саме постраждалий отримав - говорити не хоче. Але каже, що це значно менше, ніж він хотів відсудити у свого кривдника. Адвокатка покаліченого чоловіка розповідає, що позов було заявлено на 1,5 млн грн. У результаті В'ячеслав від цього відмовився і подав про це офіційну заяву. Сам Пашинський приголомшує - мовляв, про якісь компенсації вперше чує, і жодної копійки Хімікусу не платив.

На наступні засідання В'ячеслав Хімікус із дружиною з’являтися не планують. Хіба що на вирок. Адже навіть кругленька сума не знімає з Сергія Пашинського кримінальну відповідальність. Політик як і раніше може загреміти за ґрати на кілька років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення