Справа Тараса Познякова: підозрюваний у вбивстві ставить цинічні питання (відео)

У справі ще одного гучного убивства - так і не поставили крапку. Де душогуби сховали тіло Тараса Познякова - невідомо й досі. Одного з підозрюваних -екс-бійця Правого Сектору Дмитра Голуба - судять. Іншого ж - росіянина Луана Кінгісеппа - ще шукають. Тим часом одіозний правосек - у клітці суду і відверто глузує над своїми жертвами - нещасними батьками зниклого хлопця. А слухають його - присяжні.

У президії поруч з двома суддями у мантіях - троє звичайних людей. Це - суд присяжних. Саме вони вирішуватимуть долю підозрюваного у вбивстві 25-річного Тараса Познякова. На лаві підсудних - Дмитро Голуб - йому загрожує довічне позбавлення волі. Судді заслуховують батьків жертви, які і досі не змирились зі смертю сина. Батько розповідає - у дорогу Тарас взяв 500 доларів, планшет та телефони.

Сам підозрюваний Дмитро Голуб уважно слухає. А далі ставить свої питання. Їх цинізм просто вражає.

-Чи впевнені ви, що ваш син Тарас помер? Чи не чекаєте ви з дружиною на його повернення?

Дмитро Голуб винним себе не визнає. Тож намагається переконати і батьків і суд у тому, що знитаклий Тарас чи то за кордон поїхав, чи зник через роботу батька на митниці, чи через проблеми з колишньою дівчиною. Версій у нього десятки. Далі судді опитують матір зниклого. Та говорити їй важко.

Обидвоє батьків Тараса Познякова дуже шкодують, що в Україні скасували смертну кару тож вимагають для Голуба саме довічне ув'язнення.

Хто ж такий 36-річний Дмитро Голуб? Він з Чернівців, був добровольцем правого сектору, відомий під позивним «Тоф», останнім часом жив під іншим прізвищем, бо перебував у розшуку. Саме в його ноутбуці знайшли профіль на сервісі бла-бла кар, де шукав собі попутників зниклий Тарас Позняков. Дмитро Голуб зізнається у викраденні ауді Тараса, а от у вбивстві - ні.

У суди ми намагались дізнатись позицію Дмитра Голуба, та він говорити не схотів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення