Стало відомо чому фермер на Запоріжжі знущався над подружжям (відео)

Піймав та прикував ланцюгами. На Запоріжжі фермер взяв у заручники двох людей - звичайну подружню пару. Без їжі та води вони сиділи у підвалі. Причому, на чоловіку був нашийник.

Навіщо садист так вчинив зі своїми жертвами? Що хотів з ними зробити в подальшому? Чому - принижував? Ось - подробиці цього резонансного злочину.

Жінку - у підвал, чоловіка - у нашийник і ланцюгами до ангару. Це не сценарій трилеру, це - українська реальність. Усе сталося тут, у Мелітопольському районі Запорізької області. Місцевий фермер взяв у заручники двох людей - звичайне подружжя.

Жінку замкнув під землею, а ось чоловіка - принизив на повну, прикувавши залізними ланцюгами за шию. І так - тримав пару в полоні більше доби. Істи не давав, води - також. Вони з жахом розповідають про все, що відчули, перебуваючі в страшній пастці.

Фермера-кіднепера -затримали. Йому 63, і він - не заперечує того, що скоїв. Схоже, йому здається, що так і потрібно. Наприклад, коли хтось - винен гроші. Каже - просто хотів змусити повернути борг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення