Стало відомо навіщо радикали штурмували Львівську облраду (відео)

Ледве скасували закон Савченко, натомість - вимагатимемо замість нього інший? Львівську обласну раду намагалися захопити силою праворадикали.

Причому, є навіть постраждалі,лише серед поліейських - більше десятка! Чого хочуть, спитаєте? Вимагали від депутатів звернутися до уряду і звільнити з тюрем бійців АТО. А Ви - теж вважаєте, щоперебування на фронті може бути індульгенцію для скоєння злочинів?

«Національний корпус» - це об»єднання праворадикалів збирається перед самим відкриттям сесії. Депутати повинні проголосувати за їхнє звернення до Президента, а вони тут -щоби котролювати процес! Головне, що вимагають, - амністію АТОвцям, які зараз - в тюрмах. Нерозглянуте звернення спрацьовує для радикалів, як детонатор.І починається штурм.

Стримуавати натовп поліції вдається кілька хвилин. Утім, близько чотирьох сотень молодиків зрештою - зносять буквально все насвоєму шляху.

Так званні «патріоти» не пошкодували, навіть вагітну журналістаку та пенсіонерку. Молоду добряче надихалася отруйним димом, а просто на тілі старенької від фаєрів загорілася сорочка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення