Стало відомо що вимагали повії під ВР (відео)

Марш робітників секс-індустрії пройшов у столиці. Адже 3-го березня у всьому світі відзначають міжнародний день секс-працівника. Ви хоч уявляли, що тільки офіційна статистика налічує в Україні 80 тисяч таких трудівників? 11 тисяч - тільки в Києві. А на Сході країни - більше 25-ти. Чого вони вимагають від Верховної ради?

Тихо, спокійно, без зайвих слів працівниці найстарішої професії крокують до Верховної ради. На обличчях - маски, щоб їх не впізнали. В руках - плакати «Моя робота - мій вибір». А ще - спідня білизна та червоні парасольки в сонячний день.

Дівчата легкої поведінки вимагають виключити з адмінкодексу статтю про проституцію, яка передбачає штраф - у 170 гривень.

Секс-працівники України потерпають від насильства. Корумпована правоохоронна система отримує надприбутки від крешування нелегального бізнесу

Валентині 30 років, 8 із яких вона працює в секс-бізнесі. В жінки двоє дітей, чоловіка немає. У проституцію пішла через брак коштів. А покидати професію вже не хоче - тримають стабільні 20 тисяч гривень на місяць. Зараз, каже, поборів від поліції менше. Але - буває.

Як їх можна штрафувати? На думку повій, вони заслуговують ще й на молоко - за шкідливу працю. Адже кожен робочий день може стати останнім у житті.

Після Верховної ради, секс-активісти пройшли урядовим кварталом до Кабміну та Адміністрації президента. Та ні в одну будівлю, без виклику, повіям зайти не дозволили. Підтримала їх лиш одна чиновниця.

Активісти переконані: визнати проституції роботою - тільки на краще. Стародавню професію, все одно, не можуть побороти тисячоліттями. А так повії зможуть вільно й регулярно обстежуватися на хвороби, клієнтам безпечніше і менше хліба для нелегальних кришувальників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення