Стало відомо за що жінка, яку депортували до України, зарізала власного чоловіка (відео)

На очах власних дітей вона зарізала їхнього батька, після цього втекла за кордон до коханця-араба! Її затримують в Єгипті, за кілька місяців привозять судити в Україну. І те, що вона з собою привезла, не вкладається у голові. Шокуюча історія жінки, яка занапастила одразу двох нечужих собі людей, поламала життя їхнім рідним, власним дітям і собі.

Це вбивство сколихнуло все Рівне. На початку лютого відомого в місті перукаря-стиліста Сергія Литвинова знайшли мертвим у квартирі колишньої дружини. На тілі чоловіка експерти нарахували одинадцять ножових поранень.

За вбивство стиліста поліція одразу почала шукати його колишню дружину Тетяну Литвинову, а мотивом розправи стали гроші. За версією слідства, жінка, зарізавши Сергія, навідалася в його перукарню та забрала із сейфу тридцять тисяч доларів.

Смерть Сергія стала важким ударом для його родини. Батько, який тяжко хворів, не витримав втрати сина й минулої суботи наклав на себе руки. Чоловік вистрибнув із вікна власної квартири на п'ятому поверсі й розбився на смерть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення