Столичні борделі перевірили 200 поліцейських у ході спецоперації (відео)

200 поліцейських, серед яких - спецпризначенці, вполювали страшних бандитів. Затримали аж 15-ох людей. Що ж вони такого наробили? А ось що. Організували цілу мережу борделів. Вони давали роботу шістьом десяткам повій. Чого ж тепер чекати на українському ринку праці?

Тупіт берців спецпризначенців, і ось небезпечні злочинці вже лежать під дулами автоматів у зйомній квартирі. За картиною, із сумом в очах, спостерігають четверо повій і один клієнт. Явно - невдоволений.

Що правоохоронці накрили саме бордель, промовисто свідчать коробки, забиті контрацептивами, розкидана спідня білизна й інтимні іграшки. За словами правоохоронців, дівчата були фактично в рабстві. Їх тут штрафували за найменшу дрібницю.

Хоча самі рабині зі своїм новим статусом - постраждалих - не погоджуються. Здається, їх більше влаштовував попередній - жриць кохання.

Борделі цієї мережі були розкидані по Києву та області. Все контролювали 15-ро членів угроповання. Серед затриманих також 4 диспетчери і 7 водіїв-охоронців. Розміщувались будинки розпусти у саунах, готелях і орендованих квартирах. Та про таке пікантне сусідство мешканці будинків дізнаються, чомусь, тільки від Надзвичайних новин

Попри гучний нічний візит правоохоронців, сьогодні нехороша квартира в самісінькому центрі столиці теж не стоїть порожня. З-за дверей долинає шум. Виявляється, там кипить генеральне прибирання. Чоловік, який відчинив нам, виявився співробітником хімчистки. Після чого чистить? Він навіть не знає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення