Страшні кадри наслідків вибуху газу (відео)

А ні вікон, а ні балкону зовні. У самій же квартирі - жодного вцілілого куточка і все - чорного кольору. Це моторошні кадри потужного газового вибуху в багатоповерхівці. Це стається по всій Україні щомісяця. А скоро буде - щотижня. Причина - витік газу Ви ще не знаєте, але до жахливих, підчас трагічних наслідків призводить лічильник. Особливо, якщо його купили не на заводі, а з рук. Щоб подешевше.

Ви цього ніколи не помітите, але, якщо елементарне - герметичність - в лічильнику буде пошкоджена, це й призведе - до витоку газу. Чому ж люди купляють прилади через інтернет або на ринку? До речі, у приватних торговців вони можуть коштувати навіть дорожче, ніж на заводі. А все - просто: з такими хитрими лічильники можна заощадити кругленьку суму грошей.

За такою хитрою схемою живе і Олена. Утім, економить не газ, а воду. До шахрайських махінацій жінку довели кошмарні суми в платіжках за квартиру. Щомісяця тепер Олена платить за житло 3500 гривень. У неї трикімнатна квартира, живуть - четверо.

Олена використовує магніт для економії води

За допомогою магніту жінка економить тепер до 3-х кубів гарячої води щомісяця. Без цього чарівного металу родина Олени витрачала 5-7 кубометрів дороговартісної нині ридини.

Хитра економія - це ставити магніт на лічильник лише, коли йдеш у душ. Тож Олена в місяць заощаджує на гарячій воді близько 250-ти гривень. Скільки ж коштує такий магніт на ринку?

Вирахувати, скільки часу знадобиться, щоби нехитрий пристрій окупився, - просто. Пару місяців, і ви вже - у шаленому виграші. І цей магніт можна прикріпити не лише на водяний або газовий лічильники. З чудо-приладом примудряються економити навіть електроенергію! Щоправда, постачальники послуг запевняють в абсолютно зворотному.

А ось, що доводить практика: диво-магніт зупиняє не лише обертання чисел на лічильнику, але й зберігає гроші у кишені. Утім, у привабливої економії є й інший бік - чи законно це? Ви знову не повірити, але думки експертів - розходяться.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення