Стріляли, тягали по асфальту і добили каменем: на Одещині догхантери жорстоко вбивають собак (відео)

На Одещині двоє чоловіків впритул розстріляли бездомних собак. Жорстоку розправу зафіксували камери відеоспостереження. Увага! Це відео не рекомендується до перегляду дітям!

Тварин прихистив у себе голова дачного кооперативу. На своїй ділянці чоловік облаштував спеціальне місце: навіс, підстилки, миски з їжею. Собаки стерилізовані, а головне - неагресивні. Годувати собак чоловік приїжджав двічі на тиждень.

Один із чоловіків, що мешкає там постійно, вирішив позбутися чотирилапих. Через півтори години після того, як господар нагодував тварин і поїхав, він разом із товаришем прийшов до його воріт. Вони спеціально дочекались, доки стемніє. Першою жертвою стало 3-місячне цуценя. Застреливши його, живодери перелізли через паркан і пішли шукати інших собак - усього їх було шестеро. Проте вони відчули небезпеку і втекли через паркан.

На чужому подвір’ї догхантери господарювали годину і таки знайшли ще одну жертву. Вони дуже знущались над твариною: спочатку вистрілили, потім тягали по двору і зрештою добили каменем.

Як виявилось, ці собаки - не перші жертви живодерів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення